redőnykapu télikert árnyékoló szalagfüggöny detektívrács redőny
 

 
 


 

 

B I Z T O N S Á G T E C H N I K A
Motoros Acél sávredőny


Acél redőny
motor


 Somfy Csőmotor 

AKCIÓ!!! INGYENES ELEMZÉS!!

Mindenkinek érdemes évente átnézetni biztosításait, mert a biztosítók folyamatosan egyre olcsóbb és kedvezőbb ajánlatokkal állnak elő és akár a meglévő (élet, lakás, kötelező) biztosításnál sokkal kedvezőbbet is tud kollégánk (ingyenes elemzés alapján) ajánlani.

Fogadja el INGYENES ajándékunkat! Telefonáljon: 06306225887Detektívrács, Acélredőny, Ipari Kapu

 

Sávredőnyök: Anyaga: 1 mm vastag, tűzi horgonyzott acéllemez, hideg hengereléssel előállított , Nagy szilárdsága alkalmassá teszi nagy méretek (akár 6×6 méter) gyártását is. Ez a redõnytípus a legelterjedtebb Európa-, Amerika szerte. Magas fokú védelmet biztosítva betörés ellen. Az egymásba fûzött sávredõnyök teljes szélességben kapcsolódnak egymáshoz, ezzel növeli a rács masszívságát, biztonságosságát. Készülhet:

-Tömör; -Perforált; -Ablakos;

kivitelben. A perforált sávredõnnyel esztétikus és praktikus lezárások érhetõk el. A rácson a napsugarak átjutnak, így a lezárt lakásban, irodában a növények nem szenvednek kárt, hosszabb távollét esetén. Nyaralókban a nyári estéken leeresztve a rácsot nyugodtan lehet nyitott ajtóval aludni, szellõztetni. Az ablakos sávredõny nagyobb átláthatóságot, garázsoknál nagy átszellõzést biztosít. A sávredõnyök felülete RAL színskála szerint szinterezhetõ ezzel is jobban, környezetéhez harmónikusan illeszkedjen.
Szinus rács: 8mm-s hidegen húzott köracélból, horganyzott felülettel készül, egyedi méretre.

Nagy átláthatóságot biztosít, masszív védelme mellett.

-Szinusz rács;Ipari kapu Garázskapu
A legjobb minőségű termékek kínálata, professzionális műszaki és szervíz támogatással, a Building Plastics cég kínálatából. A lamellák széles választéka acél, alumínium, egyfalú, perforált, hőszigetelt. Az erős, merev lamellákkal akár 11 méter széles és 8,5m magas kapu is készíthető. Megszakított hőhídas redőnykapu ( U= 2,4 W/m2K). RAL színskálában történő lakkozás. EW 30 D1 tűzálló redőnykapu 30 perc ellenálósággal. Minimális helyigény. A profilok ideális geometriája biztosítja a tökéletes tekeredést és ezzel helyet takarít meg. A zárólécen tömítő gumi található, ami teljességgel elzárja a padló egyenletlenségeit A kiválló hőszigetelés érdekében a vezetősín tömítő kefével látható el. Véd a szél a pára a zaj és a por ellen is.Gyorskapu

 

Beltéri rács

 

Beltéri rács

Megakadályozza a kirakatbetörés utáni gyors lopást. Három típust tudunk ajánlani.

Az egyik a hagyományos 4 mm-es köracélra szerelt kirakati fém rács.

A másik erõsebb kivitelû 6mm-es acélcsõre felfûzött elemek UV-védett, nagyszilárdságú, antisztatikus mûanyag fehér díszítõelemekkel készül. Kinézete miatt kedvelt, lakások beltéri védelméhez.

Harmadik típus a kültéri szinusz rács, beltéri vékonyabb változata. 6 mm-s hidegen húzott köracélból, horganyzott felülettel készül.

Mûködtetésük lehet kézi vagy motoros. Több motoros rács esetén megoldható, hogy az összes rács egyszerre mûködjön, összekötve a riasztó rendszerrel, tûzjelzõ rendszerrel. Az általunk készített rácsok feltolás elleni védelemmel ellátottak.
Fix-, nyitható rács


Fix rács Rácsos ajtó

Egyedi méretre készülő acél fix ablakrács, térelválasztó és lezáró rácsok 8-10-12 mm-s anyagból, zártszelvény kerettel.

Egyszárnyas-, kétszárnyas ajtórácsok oldalra nyíló, harmonikaszerűen nyíló vagy oldalcsúszó mozgatással. Választható mintázattal, díszítéssel. Két darab biztonsági-, vagy elektromos zárral. 

 

Küzdj te is a levélszemét ellen